Fasadeoppussing

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Fasadeoppussing

Har du funnet sprekker, løse biter eller hulrom som indikerer løse pussflak på fasaden så er det ingen grunn til å vente. Det finnes ingen fasade som blir bra av seg selv, og dess lenger du venter dess dyrere vil jobben bli når den først kommer i gang.

Uansett fasade og uansett overflate, det være seg murstein, tre, metall, pusset mur eller kalk så står våre murere og malere klare til å sørge for at gården din kan vise seg fra sin aller beste side. Alt blir slitt etter hvert, det gjelder i særdeleshet også fasaden på gården din. Vårt norske klima kan være riktig ubarmhjertig, selv mot den mest fagmessige utførte fasaderehabilitering, og det finnes ikke den fasadeentreprenør som kan gi livsvarige garantier for det arbeidet som gjøres – selv om Wettergren kommer svært nær.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for en uforbindtlig samtale og tilbud!

Murere og murerarbeide

Våre Tjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi utfører alt av fasadeoppussing, fasaderehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Våre Prosjekter

Referanselisten vår omfatter mer enn 1000 prosjekter i Oslo alene. Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i de oppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!