Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Har din bygård behov for fasaderehabilitering?

Uansett hvilket behov du har definert for fasaderehabilitering, om det er en enkelt fasade eller flere fasader så kan Wettergren fylle ditt behov for fasadeentreprenør. Vi har ekspertise som håndterer enhver fasadeoverflate med håndverksmessig kyndighet, om det så er maler- eller murertjenester, eller en enkel fasadevask. Høyblokk, lavblokk, enebolig eller gammel bygård i tre eller mur, hos Wettergren kan vi løse oppgaven fra bunnen av – og helt opp til å pusse opp pipen utvendig. Våre håndverkere er fast ansatte og konfronteres med våre egne, interne krav til kvalitet hver dag. Vi stiller de samme kravene til våre eventuelle underentreprenører som vil stiller til oss selv.

Wettergren profilerer seg som en fasadeentreprenør med totalansvar og er sertifisert for håndtering av bærende konstruksjoner. Vi har et godt samarbeid med Byantikvaren i Oslo, og har god innsikt i byggeskikkshistorie, slik at vi også er i stand til å løse fasadeoppussing i antikvariske bygninger.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for en uforbindtlig samtale og tilbud!

Murere og murerarbeide

Våre Tjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi utfører alt av fasadeoppussing, fasaderehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Våre Prosjekter

Referanselisten vår omfatter mer enn 1000 prosjekter i Oslo alene. Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i de oppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!