Fasadevask og vedlikehold

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Fasadevask og vedlikehold

En uunngåelig del av vedlikeholdet av en bygård i Osloregionen er en periodisk fasadevask. Dette kan tjene som forberedelse til mer vidtgående murer- eller malerarbeider som et ledd i en fasaderehabilitering, eller rett og slett for å gi gården et lite løft.

Som en fasadeentreprenør med totalansvar, og som et ledd i vår miljøsertifisering er det en selvfølge for Wettergren at våre rengjøringsmidler er snille mot miljøet. Hvilken fasadevask vi velger å bruke er avhengig av overflaten som skal rengjøres, og alle våre rengjøringsmidler er nøye tilpasset overflate og kundens ønsker. Vi kan tilby rengjøring av alle typer fasader, gammel som ny – etter rengjøringsmetoder som tar vare på hver minste detalj i eksisterende fasadeornamentikk. Og selvfølgelig gjør vi rent etter oss på bakkeplan når jobben vel er gjort.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for en uforbindtlig samtale og tilbud!

Murere og murerarbeide

Våre Tjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi utfører alt av fasadeoppussing, fasaderehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Våre Prosjekter

Referanselisten vår omfatter mer enn 1000 prosjekter i Oslo alene. Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i de oppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!