Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!

Wettergren er en ansvarlig fasadeentreprenør. Så, når vi snakker om et uforbindtlig pristilbud er det akkurat det vi mener. Prosessen er slik: Når de ansvarlige for gården har definert behovet for fasadeoppussing, malerarbeid, murerarbeid eller lignende gjør vi en avtale om en befaring som vi gjennomfører i fellesskap.

Ved denne befaringen kan det godt være at vi enten avdekker andre behov, eller har alternative løsningsforslag basert på selskapets brede erfaring – befaringen representerer uansett ingen kostnad for deg som kunde. Deretter mottar du som fremtidig kunde et pristilbud der alle faser av arbeidet er beskrevet og priset i detalj. Dette er vårt prisløfte til deg som kunde, og er fremdeles kostnadsfritt. På denne måten kan du i ro og mak sammenligne våre priser med våre konkurrenters, og vi føler oss trygge på at vi tåler sammenligningen med samtlige seriøse aktører i markedet.

Våre kunder betaler altså ingenting før avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt.

Send oss en melding

Vis i kart