Malere og maling

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Malere og maling

Wettergren har de siste årene, som så mange andre fasadeentreprenører rekruttert faglærte polske malere. Den store forskjellen i vårt selskap er at de malerne du treffer hos oss også er ansatt hos oss. Her får malerne tarifflønn, solide og trygge arbeidsforhold og en god innføring i norsk byggeskikk og de krav som stilles i norsk håndverkertradisjon. Hvis vi, når oppdragsmengden topper seg, må leie inn malere blir de lønnet etter samme system som våre fast ansatte malere. Det betyr at vi kan stille krav til det arbeidet som gjøres, og at du som kunde kan stole på at alt arbeid gjøres fagmessig og forsvarlig.

”Våre” polakker er kommet for å bli, de ønsker alle som en å etablere seg permanent i Norge. Det tar vi som en tillitserklæring og en bekreftelse på at det lønner seg å behandle dyktige fagfolk bra. Våre malere kan løse enhver oppgave og takle alle de utfordringer vi gir dem, eller som du måtte ha på lager. Hos Wettergren har vi et kresent valg av leverandører til vår fasaderehabilitering, og i samarbeid med kunden blir vi enige om hvilken maling som skal velges. Uansett leverandør handler det bare om ypperste kvalitet – våre malingleverandører er: STO, Beckers og Flügger.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for en uforbindtlig samtale og tilbud!

Murere og murerarbeide

Våre Tjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi utfører alt av fasadeoppussing, fasaderehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Våre Prosjekter

Referanselisten vår omfatter mer enn 1000 prosjekter i Oslo alene. Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i de oppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!