Miljø i fokus

Wettergren er svært stolte av at vi har oppfylt de bransjekrav som stilles til en malermester i miljøfyrtårn- programmet. Det innebærer at vi driver vårt arbeide i henhold til en rekke strenge miljøkrav og krav til arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn - sertifisert virksomhet

Som en ansvarlig fasadeentreprenør med miljøengasjement og totalansvar er det naturlig for oss i Wettergren at dette også gjelder bilparken vår. Vi kjører Honda Ridgeline, ombygget for gassbruk, og Mercedes Benz Atego er bilen for større og tyngre transportoppdrag. Dette er Mercedes’ aller nyeste modell. Bilen er utstyrt med Mercedes’ aller nyeste renseteknologi for dieselbiler, Blue-Tec, som tilfredsstiller de aller strengeste rensekravene som nå er lansert i EU.

Les mer om Miljøfyrtårnprogrammet her.

Godkjent for ansvarsrett

Kravet til høy kvalitet ligger i bunnen for alle de aktiviteter vi engasjerer oss i som fasadeentreprenør. Alle våre oppdrag er forankret i norsk byggeskikk og norske byggetradisjoner. I den grad vi engasjerer underentreprenører er det vårt ansvar å styre disse slik at de oppfyller våre og kundens krav til det endelige resultatet.

Wettergren har sentral godkjenning for ansvarsrett etter Plan- og bygningsloven (les mer her). For deg som kunde betyr det at du er sikret kvalitetsarbeid fra enhver maler eller murer som er engasjert av eller ansatt hos oss.

Vi har også etablert et eget gipsverksted for på best mulige måte å kunne ivareta akkurat din gård sine opprinnelige detaljer.

Oppfyller strenge krav - StartBANK

Som kunde hos Wettergren har du i tillegg til våre egne, selskapsunike garantier for kvalitetsarbeid som går lenger enn bransjestandarden, også den tryggheten det er å vite at Wettergren er registrert i Bygg- og anleggsnæringens leverandørregister – Startbank . Dette er et kresent godkjenningsregister som stiller strenge krav til bedriftene som tas inn mht regnskap, ansettelsesavtaler, hms mv, og representerer et ambisiøst løft fra bransjen i forhold til å rydde opp i uklare og uryddige forhold.

Experian - Beste kredittverdighet!

Wettergren oppnådde i 2012 beste kredittverdighet. Se rapporten her.

Wettergren oppnådde også i 2013 beste kredittverdighet. Se rapporten her.

I 2014 oppnådde Wettergren nok en gang beste kredittverdighet. Se rapporten her.

Send oss en melding

Vis i kart