Fasadeentreprenør med totalansvar

Rehabilitert bygård i Oslo

Wettergren har vokst kontrollert til dagens nivå, der vi er 22 ansatte. Vi benytter utelukkende våre egne fast ansatte murere og malere. Disse er rekruttert fra Polen, og fordi vi tilbyr fast lønn etter norske tariffer har vi samlet en fagstolt gruppe av spesialister. Hvis vi unntaksvis må leie inn ekstra kapasitet må de midlertidig engasjerte finne seg i å møte akkurat de samme kvalitetskravene som vi stiller til våre egne ansatte.

Vårt uttrykte mål er å skulle overoppfylle de ønsker og forventinger du som kunde har til oss. Det innebærer en presis gjennomføring av det avtalte prosjektet, til en avtalt pris og en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne.

Wettergren kan løse alle de oppgavene du måtte stå overfor i fasadeoppussing. Murerarbeid, malerarbeid, fasadevask eller graffitifjerning. Sand- og kalkblåsing eller betongrenovering. Vi gjenskaper originale detaljer i eget gipsverksted og tar fagmessig vare på antikvariske bygninger, og alt dette håndterer vi fra vår egen park av lifter eller stillas.

Wettergren er stolte av at vi driver bevisst miljøvennlig og er blant de få som er sertifisert gjennom Miljøfyrtårnprogrammet.

Vi er videre kvalifiserte for rehabilitering av de bærende konstruksjonene i akkurat din gård.

Vi er videre kvalifiserte for rehabilitering av de bærende konstruksjonene i akkurat din gård.

Som en fasadeentreprenør med totalansvar er vi opptatt av at vi bare skal tilby de beste materialene og det beste verktøyet, tilpasset akkurat dine behov som kunde. Våre priser vil være en positiv overraskelse.

Ta kontakt, så tar vi en samtale, kommer på befaring og gir deg et uforbindtlig tilbud.

Med vennlig hilsen,
Henrik Wettergren

Murere og murerarbeide

Våre Tjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi utfører alt av fasadeoppussing, fasaderehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Våre Prosjekter

Referanselisten vår omfatter mer enn 1000 prosjekter i Oslo alene. Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i de oppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!