Renovering av betong

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Renovering av betong

All bygningsmasse lever sitt liv, og må med tiden fornyes eller skiftes ut. Slik er det også i de tilfellene der en fasade er kledd med betong. Renovering av betong er ett ledd i Wettergrens totaltilbud som fasadeentreprenør

I en fasaderehabilitering der betongrenovering inngår er vi i stand til å håndtere alle typer oppgaver. Våre fast ansatte fagarbeidere arbeider fra Wettergrens egne stillaser eller lifter, og kan håndtere alle typer oppgaver. Så, enten behovet ditt er en fornying av en sliten betongmur, eller nedpigging av balkonger og kledning på en høyblokk – eller noe midt i mellom, kan du føle deg trygg på en fagmessig løsning av oppgaven.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for avtale om referanser, befaring og et uforbindtlig tilbud.

Murere og murerarbeide

Våre Tjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi utfører alt av fasadeoppussing, fasaderehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Våre Prosjekter

Referanselisten vår omfatter mer enn 1000 prosjekter i Oslo alene. Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i de oppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!