Stillas & Fasadestillas for proffmarkedet

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Stillas & Fasadestillas for proffmarkedet

Erfaringsmessig kan et vellykket fasaderehabiliteringsprosjekt bli et mareritt dersom man ikke har tilstrekkelig med stillas. Mange gjennomføringer stopper opp på grunn av dette, og arbeiderne må vente på ledig kapasitet i markedet for å kunne ferdigstille prosjektet.

Hos oss i Wettergren er dette et fullstendig ukjent problem, men så har vi også 9000 kvadratmeter med stillas til disposisjon. Vi har stillas og fasadestillas i forskjellige klasser og som fyller alle godkjenningskrav. Stillasene produseres av våre egne stillasbyggere. Det betyr at våre høyt kvalifiserte murere og malere kan sette i gang jobben umiddelbart, og arbeide trygt uansett høyde.

Rett stillas og fasadestillas uansett type jobb

Wettergren kan løse alle de oppgavene du måtte stå overfor i fasadeoppussing. Murerarbeid, malerarbeid, fasadevask eller graffitifjerning. Sand- og kalkblåsing eller betongrenovering. Vi gjenskaper originale detaljer i eget gipsverksted og tar fagmessig vare på antikvariske bygninger, og alt dette håndterer vi fra vår egen park av lifter eller stillas.

Som kunde av oss i Wettergren vil du få dine rehabiliteringstjenester levert til avtalt tid, uten komplikasjoner med tilstrekkelig stillas.

Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Du når oss på telefon 22 87 08 30 eller via vårt kontaktskjema på nettsiden!

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!