Stillas og fasadestillas

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Stillas og fasadestillas

Stillas eller lift er ofte der det stopper opp i gjennomføringen av mange fasaderehabiliteringer. Mange fasadeentreprenører baserer seg på å leie inn det de trenger, og i sesongen betyr det ofte ventetid.

Dette er ikke tilfellet hos Wettergren. Vi har til disposisjon inntil 9000 kvadratmeter stillas i forskjellige klasser som fyller alle godkjenningskrav. Disse bygges av våre egne stillasbyggere. Det betyr at våre høyt kvalifiserte murere og malere kan sette i gang jobben umiddelbart, og arbeide trygt uansett høyde. For din del betyr det at du er garantert å slippe å vente på ledig kapasitet i markedet. Slik tar Wettergren totalansvaret for dine fasade behov.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema for en uforbindtlig samtale og tilbud!

Murere og murerarbeide

Våre Tjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi utfører alt av fasadeoppussing, fasaderehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Våre Prosjekter

Referanselisten vår omfatter mer enn 1000 prosjekter i Oslo alene. Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i de oppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!