Fasadeoppussing og fasaderenovering

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

På tide med fasadeoppussing?

Ettersom tiden går vil et bygg pådra seg slitasje og skade - sprekker og løse pussflak på fasaden er tydelige indikasjoner på at det er behov for fasadeoppussing. Erfaringsmessig er det enkelt å utsette fasadeoppussingen, men sannheten de færreste tenker på er at desto større skadene er, desto dyrere blir også tiltakene som må gjøres. Det kan være smart å gripe inn før det blir alvorlig.

Vi i Wettergren har i flere tiår bistått gårdeiere og offentlige bygg med profesjonell fasadeoppussing. Som en fasadeentreprenør med totalansvar er vi opptatt av at vi bare skal tilby de beste materialene og det beste verktøyet, tilpasset akkurat dine behov som kunde. På den måten har vi de beste forutsetninger for å kunne håndtere oppussingen best mulig.

En aktør du skal kunne stille forventninger til

Vårt uttrykte mål er å skulle overoppfylle de ønsker og forventinger du som kunde har til oss. Det innebærer en presis gjennomføring av det avtalte prosjektet, til en avtalt pris og en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne. Uansett fasade og uansett overflate, det være seg murstein, tre, metall, pusset mur eller kalk så står våre murere og malere klare til å sørge for at gården din kan vise seg fra sin aller beste side.

Vi har forøvrig et godt samarbeid med Byantikvaren i Oslo, og har god innsikt i byggeskikkshistorie, slik at vi også er i stand til å løse fasadeoppussing i antikvariske bygninger.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon: 22 87 08 30 eller via vårt kontaktskjema for en uforpliktende samtale og tilbud!

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!