Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Fasaderehabilitering for det norske klimaet

Klimaet vi har her til lands kan til tider være svært så ubarmhjertig for fasaden til et hvilket som helst bygg, uavhengig kvaliteten på selve håndverket. Fuktighet, snø og kulde kombinert med store temperaturforskjeller mellom sommer og vinter medfører til at du som gårdeier må sørge for at byggets fasade holder seg. Når slitasjen først har oppstått vil de aldri lege seg selv.

Heldigvis kan du benytte deg av vår fagkunnskap og vårt profesjonelle håndverk. Vi har siden vår oppstart på 90-tallet bistått med fasaderehabilitering på bygningstypene; høyblokk, lavblokk, enebolig eller gammel bygård i tre eller mur. Uansett hvilket behov du har definert for fasaderehabilitering, om det er en enkelt fasade eller flere fasader så kan vi i Wettergren fylle ditt behov for fasadeentreprenør.

Vi løse oppgaven fra bunnen av – og helt opp til å pusse opp pipen utvendig.

For deg som er opptatt av kvalitet

For å kunne oppnå våre gode resultater og som varer i mange år, stiller vi høye krav internt til våre medarbeidere. Våre håndverkere er fast ansatte og konfronteres med våre egne, interne krav til kvalitet hver eneste dag. Vi stiller de samme kravene til våre eventuelle underentreprenører som vil stiller til oss selv. Vi ser at kvalitet i alle ledd gagner deg som gårdeier.

Vi kan med stolthet vise til vårt gode samarbeid med Byantikvaren i Oslo, og har god innsikt i byggeskikkshistorie, slik at vi også er i stand til å løse fasadeoppussing i antikvariske bygninger.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema under for en uforpliktende samtale og tilbud!

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!