Miljøvennlig fasadevask og vedlikehold av fasader

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Fasadevask og jevnlig vedlikehold av fasaden

Det er mange elementer som medfører slitasje for et bygg og det er ingen godt bevart hemmelighet at sur nedbør og forurensning tærer på fasaden. Ettersom vi får mildere vintre og somre her til lands ser vi at trenden for sopp og grønske har økt de siste årene.

Det kan være smart å benytte seg av en årlig fasadevask når skitt og smuss medfører til ødelagt malingsfilm, grønske og svertesopp. Dersom skadene først skulle oppstå vil det aldri være noen vei tilbake og som oftest er det mer avanserte grep enn fasadevask som må til.

Solid aktør med lang erfaring og med fokus på kvalitet

Vi i Wettergren mener det er en god investering for gårdeiere å benytte seg av en profesjonell fasadevask enkelt og greit for å vedlikeholde fasaden og opprettholde den flotte fasaden på bygget, men også for å kunne gi bygget og gården et lite løft.

Vårt uttrykte mål er å skulle overoppfylle de ønsker og forventinger du som kunde har til oss. Det innebærer en presis gjennomføring av det avtalte prosjektet, til en avtalt pris og en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne.

Fokus på miljøet

Byggets overflater som skal rengjøres vil avgjøre hvilken type fasadevask vi tar i bruk. Vi i Wettergren er stolte av at vi driver bevisst miljøvennlig og er blant de få som er sertifisert gjennom Miljøfyrtårnprogrammet. Alle våre rengjøringsmidler er nøye tilpasset overflate og kundens ønsker. Vi kan tilby fasadevask og vedlikehold av alle typer fasader - gammel som ny.

Vi gjør også selvfølgelig rent etter oss på bakkeplan når jobben vel er gjort.

Du kan trygt ta kontakt med oss dersom du ønsker effektiv fasadevask i topp kvalitet. Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for en uforpliktende samtale og tilbud!

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!