Gipsmaker og gipsornamenter

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Gipsmaker og gipsornamenter

Wettergren har en spesiell forkjærlighet for gamle bygninger. Dette er ofte prosjekter der ivaretakelse av og tilbakeføring til originale detaljer kan falle svært kostbart. Ved disse prosjektene er som regel også antikvariske myndigheter inne i bildet for å gi sine råd med på veien i prosessen.

For å gjøre prosessen mest mulig kostnadseffektiv for kunden har vi derfor valgt å knytte til oss to egne gipsmakere. Deres spesialfelt i enhver fasaderehabilitering som krever det er å ivareta original stukkatur og annen fasadeornamentikk. Våre gipsmakere arbeider tett med våre malere og murere hver gang vi tar fatt på en fasade på en antikvarisk bygning, noe som setter oss i en unik stilling som fasadeentreprenør. Gjennom å høste disse erfaringene har vi også etablert et svært godt samarbeide med Byantikvaren, for på den måten på best mulige måte å komme frem til en endelig løsning som kombinerer moderne krav med antikvariske- og bevaringshensyn.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema for et uforbindtlig tilbud!

Murere og murerarbeide

Våre fasadetjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Som hovedentreprenør utfører vi absolutt alt innen fasaderehabilitering, fra fasadeoppussing med maling og murarbeide til piperehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Utførte prosjekter

Som Oslos eldste spesialist innen fasaderehabilitering omfatter referanselisten vår mer enn 1000 fasadeprosjekter i Oslo alene! Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i fasadeoppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør.

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!