Lift

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Lift

Forskjellige oppgaver krever forskjellig utstyr. Vår erfaring er den at dersom et engasjement kan løses ved bruk av lift – fremfor å ha et stilas stående og tildekke en fasade eller flere fasader i lengre tid, så er det noe alle beboerne i gården vil være særdeles takknemlige for.

Det er ikke all fasaderehabilitering som krever et stillas, og det har Wettergren som en ansvarlig fasadeentreprenør tatt konsekvensen av. Derfor har vi, for vindusmaling og mindre omfattende murer- og malerarbeider gått til innkjøp av det best egnede utstyret. Til det bruket har vi en moderne og godt vedlikeholdt park av lifter som er til umiddelbar disposisjon for våre murere og malere. Det fører igjen til at alle sparer tid, og våre kunder sparer penger.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for et uforbindtlig tilbud.

Murere og murerarbeide

Våre fasadetjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Som hovedentreprenør utfører vi absolutt alt innen fasaderehabilitering, fra fasadeoppussing med maling og murarbeide til piperehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Utførte prosjekter

Som Oslos eldste spesialist innen fasaderehabilitering omfatter referanselisten vår mer enn 1000 fasadeprosjekter i Oslo alene! Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i fasadeoppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør.

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!