Malere for gårdeier og maling av bygårder i Oslo

Fasademaling av bygård i Oslo

Malere for gårdeier og maling av bygårder

Maling er som regel den første delen som slites ut raskest når den trossalt er det ytterste laget på selve fasaden. Selv om maling betraktes som en enkelt vedlikeholdstjeneste er det viktig å følge opp dette jevnlig i form av å gripe inn så fort du ser at malingen begynner å bli nedslitt. Den som utsetter må som regel ha en mer avansert jobb av malere. I tillegg utsetter du selve bygget for en viss risiko for å pådra seg flere bygningsskader.

Vi i Wettergren er spesialister på malertjenester uansett om det dreier seg om innvendig eller utvendig maling av oppgang, vinduer, dører eller vask/rehabilitering av fasade eller fellesområder. Hos oss finner du profesjonelle malere med fokus på det perfekte resultatet.

Vårt uttrykte mål som malere er å skulle overoppfylle de ønsker og forventinger du som kunde har til oss. Det innebærer en presis gjennomføring av det avtalte prosjektet, til en avtalt pris og en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne.

Kresen aktør for din kvalitet

Hos Wettergren har vi som malere et kresent valg av leverandører til vår fasaderehabilitering, og i samarbeid med kunden blir vi enige om hvilken maling som skal velges. Uansett leverandør handler det bare om ypperste kvalitet for våre malere – våre malingleverandører er: STO, Beckers og Flügger.

Wettergren er stolte av at vi driver bevisst miljøvennlig og er blant de få som er sertifisert gjennom Miljøfyrtårnprogrammet. For oss er det viktig å ha de beste forutsetningene for å levere topp kvalitet overfor deg som kunde.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for en uforpliktende samtale og tilbud dersom du har behov for profesjonelle malere med yrkesstolthet!

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!