Alt innnen murertjenester

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Murertjenester for deg som ønsker kvalitet

Det finnes mange typer murkonstruksjoner, men felles for de alle er at ingen murkonstruksjoner varer for alltid uten profesjonelt vedlikehold og solid håndverk. For deg som har behov for en murer er det viktig å se til at jobben blir forskriftsmessig utført.

Vi i Wettergren rehabiliterer de fleste typer murbygg og har egne spesialister på trekning av mur, som ivaretar all fasadeornamentikk, det være seg stukkatur eller annen dekor på antikvariske bygninger. Wettergren er stolte av at vi driver bevisst miljøvennlig og er blant de få som er sertifisert gjennom Miljøfyrtårnprogrammet.

Våre murertjenester:

‐ Støping av gulv
‐ Pussing av mur
‐ Forblending
‐ Pussreparasjoner
‐ Reparasjon murtrapp

Våre murere er fast ansatt hos oss, og arbeider etter norske tarifflønninger. Dette gir deg trygghet for at Wettergren representerer kvalitet i alle ledd i utførelsen av murertjenestene du måtte ønske deg. Våre murertjenester blir utført etter norsk byggeskikk og norske kvalitetskrav og vi utfører vårt arbeid etter en faglig standard som må tilfredsstille den utvidede garanti du får av oss.

Vårt uttrykte mål er å skulle overoppfylle de ønsker og forventinger du som kunde har til oss. Det innebærer en presis gjennomføring av det avtalte prosjektet, til en avtalt pris og en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne.

Vi forstår at du er ukjent med murertjenester, du skal derfor kunne lene deg på vår fagkunnskap og vårt evig ønske om å levere topp kvalitet. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon 22 87 08 30 eller via vårt kontaktskjema for en uforpliktende samtale!

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!