Fasadeentreprenør med totalansvar

Rehabilitert bygård i Oslo

Wettergren har vokst til dagens nivå, der vi er 22 ansatte. Som Oslos eldste spesialist innen fasaderehabilitering, er Wettergren en samfunnsbevisst aktør. Vi benytter utelukkende våre egne fast ansatte murere og malere. Vi tilbyr selvsagt fast lønn etter norske tariffer og har derfor samlet en fagstolt gruppe av spesialister. Videre har Wettergren genuint fokus på å drive miljøvennlig, og er blant de få som er sertifisert gjennom Miljøfyrtårnprogrammet.

Vårt uttrykte mål er å skulle overoppfylle de ønsker og forventinger du som kunde har til oss. Det innebærer en presis gjennomføring av det avtalte prosjektet, til en avtalt pris og en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne.

Wettergren kan løse alle de oppgavene du måtte stå overfor i fasadeoppussing. Murerarbeide, malerarbeide, fasadevask eller graffitifjerning. Sand- og kalkblåsing eller betongrenovering. Vi gjenskaper originale detaljer i eget gipsverksted og tar fagmessig vare på antikvariske bygninger, og alt dette håndterer vi fra vår egen park av lifter eller stillas.

Vi er videre kvalifiserte for rehabilitering av de bærende konstruksjonene i akkurat din gård.

Som en fasadeentreprenør med totalansvar er vi opptatt av at vi bare skal tilby de beste materialene og det beste verktøyet, tilpasset akkurat dine behov som kunde. Våre priser vil være en positiv overraskelse.

Ta kontakt, så tar vi en samtale, kommer på befaring og gir deg et uforbindtlig tilbud.

Med vennlig hilsen
Wettergren

Murere og murerarbeide

Våre fasadetjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Som hovedentreprenør utfører vi absolutt alt innen fasaderehabilitering, fra fasadeoppussing med maling og murarbeide til piperehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Utførte prosjekter

Som Oslos eldste spesialist innen fasaderehabilitering omfatter referanselisten vår mer enn 1000 fasadeprosjekter i Oslo alene! Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i fasadeoppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør.

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!