Betongrehabilitering - alt innen renovering av betong

Betongrehabilitering av bygård i Oslo

Til og med betong har behov for renovering

Betong er et godt eksempel på at selv solid bygningsmasse har behov for renovering. Selv med sin kompakthet er den fortsatt ikke evigvarende og blir utsatt for ulike nedbrytningsmekanismer som over tid vil føre til alvorlige skader i konstruksjonen dersom renoveringen av betongen uteblir. Grip inn nå før skadene blir alvorlig dyre.

Renovering og rehabilitering av betong er ett ledd i Wettergrens totaltilbud som fasadeentreprenør når vi ser viktigheten av å sørge for at bygningskonstruksjoner i betong bevarer sin kvalitet år etter år.
I en fasaderehabilitering der renovering av betong inngår, er vi i stand til å håndtere alle typer oppgaver. Så, enten behovet ditt er en fornying av en sliten betongmur, eller nedpigging av balkonger og kledning på en høyblokk – eller noe midt i mellom, kan du føle deg trygg på en fagmessig løsning av oppgaven.

En aktør du kan stille forventninger til

Vårt uttrykte mål er å overoppfylle de ønsker og forventninger du som kunde har til oss. Det innebærer en presis gjennomføring av det avtalte prosjektet, til en avtalt pris og en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne.

Vi er videre kvalifiserte for renovering av betong og av de bærende konstruksjonene i akkurat din gård. Som en fasadeentreprenør med totalansvar er vi opptatt av at vi bare skal tilby de beste materialene og det beste verktøyet, tilpasset akkurat dine behov som kunde. Våre priser vil være en positiv overraskelse.

Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om renovering av betong. Du når oss på telefon 22 87 08 30 eller via vårt kontaktskjema på nettsiden.

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!