Vindusmaling og isolering

Fasaderehabilitering av bygård i Oslo

Vindusmaling og isolering

I forbindelse med etterisolering av vinduene i gården, noe som dessverre er en nødvendighet svært mange steder, så vil vinduet ha behov for maling.

Wettergren er en fasadeentreprenør som tar totalansvar, og som en av våre tjenester kan vi tilby malere som er spesialister i dette faget. Disse spesialistene kommer også inn i våre større prosjekter i fasaderehabilitering. Våre malere er høyt kvalifiserte fagfolk, som til enhver tid må møte bedriftens interne kvalitetskrav. Vindusmaling kan også være et enkelt grep, og det som skal til for å få gården til å fremtre best mulig. Våre vindusmalere arbeider fra Wettergrens egne lifter som er godt vedlikeholdte og tilfredsstiller Arbeidstilsynets krav. Det betyr trygge forhold og ingen ventetid for din del for å komme i gang.

Ring oss på 22 87 08 30 eller bruk vårt kontaktskjema her for nærmere opplysninger og et uforbindtlig tilbud!

Murere og murerarbeide

Våre fasadetjenester

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Som hovedentreprenør utfører vi absolutt alt innen fasaderehabilitering, fra fasadeoppussing med maling og murarbeide til piperehabilitering og annet fasadearbeid.

Fasaderenovering

Utførte prosjekter

Som Oslos eldste spesialist innen fasaderehabilitering omfatter referanselisten vår mer enn 1000 fasadeprosjekter i Oslo alene! Her har vi gjort et utvalg som illustrerer noe av variasjonen i fasadeoppgavene vi påtar oss som fasadeentreprenør.

Kostnadsfritt pristilbud

Har din gård behov for fasadeoppussing? Vi kommer på befaring og inspiserer gården - og hos Wettergren betaler du ingenting før en avtale om gjennomføring av en fasaderehabilitering, stor eller liten, er underskrevet og oppstart avtalt!